CoachingPlusz

A klasszikus vállalati és executive coaching mellett van néhány kiemelt terület, ahol – tapasztalataim és kapcsolódásaim révén – fontosnak tartom és szívesen támogatok speciális eszköztárral coaching folyamatokat.

DRCoaching

Az egészségügyben eltöltött 10+ évem- stroke rehabilitáció, kórházi szervezetfejlesztési projektek és orvos coachingok –rálátást adtak ennek a területnek jellemző nehézségeire, árnyoldalaira.
A kiégés, pszichés kimerülés, a sokszor merev hierarchia, az orvos-beteg kommunikáció buktatói, rossz hír közlésének kihívása, a felelősség, a stresszkezelés és a veszteségek feldolgozása, az állandó koncentrált szellemi és fizikai megterhelés mellett valóban kiáltóvá teszi a sokat hangoztatott kérdést: ki segít a segítőnek?

SegítőCoaching

A kérdés tovább visszhangzik, ha a segítő szakmák további területeire lépünk.

A széleskörű coaching tapasztalat és a gyógypedagógia területén szerzett jártasság ötvözeteként kialakult szemlélettel szívügyem a sérült gyerekekkel, felnőttekkel foglalkozó szülők, szakemberek, csoportok és egyesületek támogatása.

DiverzitásCoaching – Business&Segítő

A business coaching és a segítő coaching határterületén, a diverzitás mezsgyéjén elhivatottan támogatom cégeknél az érzékenyítési és beilleszkedési folyamatokat.