Teljes figyelemmel

miért engem?

Mert ebben a folyamatban, kapcsolatban végig ügyfelem és célja áll a középpontban.
A coaching folyamat alatt, a találkozásaink során – a sokszínű módszertan mellett, amit tanulmányaim alatt elsajátítottam - legfőbb munkaeszközöm, hogy egészen az ügyfelemé vagyok. Mély empátiával törekszem teljesen rá figyelni, minden tudásomat és energiámat mozgósítani az együttműködés és az eredmény lehető legtökéletesebb eléréséért.
Coach személyiségemet, sajátosságaimat többirányú végzettségem, az alkalmazott pszichológiában szerzett tapasztalatom, a közel hétszáz órányi coachingban szerzett jártasság  és nem utolsó sorban életeseményeim átdolgozása során szerzett tudás formálja.
Gyógypedagógusi végzettségem megszerzése után tanultam újságírást, Európa-szakértői diplomát szereztem a NYME Közgazdaságtudományi Karán, mentálhigiénés képzettséget a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetében, akkreditált coach képzésen, majd számos továbbképzésen vettem részt.
Továbbra is folyamatosan képzem magam és rendszeresen járok egyéni és csoportos szupervízióra. Elindultam az PCC nemzetközi akkreditáció megszerzésének útján.
Coaching folyamataimat rugalmasan (a hely, időpont,kapcsolat tartás, árak kérdésében), diszkréten és csupán a működéshez elengedhetetlenül szükséges formalitásokkal vezetem.

(Lásd még: milyen módszerekkel dolgozik a coaching – én, mint coach)

 

Várom megtisztelő jelentkezését!

 

elérhetőségek:

Telefon:

Skype: viragh.anna.coach My status

Email: